Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Участь у Міжнародному форумі "GREEN MIND-2016"

GreenMind2016Презентація під назвою «Про розвиток ресурсоефективного та чистого виробництва в Україні» в рамках демонстраційного проекту «Ресурсоефективне та чисте виробництво» міжнародної програми «Екологізація економік країн Східного партнерства ЄС» (EaP GREEN) буде представлена 20 жовтня 2016 року на Міжнародному форумі «GREEN MIND - 2016» в Україні під час пленарного засідання «Розвиток моделі сталого виробництва та споживання: інструменти та стимули».

Форум організованого з метою сприяти сталому розвитку бізнесу в усьому світі.

Програма форуму передбачає:

- обмін кращим досвідом щодо ділової досконалості, розробок і впровадження систем управління,

- ресурсоефективні і більш чисті технології виробництва,

- поліпшення показників якості та безпеки продукції у всіх галузях економіки.

Ресурсоефективне та чисте виробництво (РЕЧВ) – це комплексна методика ЮНІДО та ЮНЕП, яка передбачає підвищення конкурентоспроможності та ефективності виробництва, якості продукції та послуг з одночасним зниженням тиску на навколишнє середовище і ризиків для людей. РЕЧВ є ефективним інструментом для сталого виробництва та споживання серед малих та середніх підприємств (МСП) України.

Впровадження методики РЕЧВ на вітчизняних підприємствах є передумовою для переходу економіки України на «зелену» модель розвитку.

В доповіді буде наголошено про перебіг впровадження РЕЧВ в Україні, про досягнуті результати на МСП, ознайомлено аудиторію з інформаційними та методичними матеріалами, поширено посібник для успішного бізнесу «Підходи та практики ресурсоефективного виробництва».

Посилання:

www.greenmind.com.ua

www.green-economies-eap.org

www.unido.org/en/cp

www.recpc.org


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи