Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Дводенний семінар з ресурсоефективного та чистого виробництва в Одесі

20mm Logo UCPC black Transpar U16 та 17 листопада запрошуємо підприємства і компанії Одеси на дводений семінар з ресурсоефективного та більш чистого виробництва!

Будемо обговорювати сучасні підходи до підвищення конкурентоспроможності підприємств і компаній на основі методики ресурсоефективного та більш чистого виробництва (РЕЧВ). 
16 листопада: доповіді від лідерів на ринку промислового обладнання про нові можливості у сфері промислового обладнання: 
- комплексна інженерна та технологічна оцінка виробничих процесів на підприємстві на основі методики складання балансів матеріальних і енергетичних потоків; 
- модернізація промислового обладнання як складова імплементації РЕЧВ-рішень. 
17 листопада темою буде фінансування ресурсо- та енергоефективних проектів в промисловості та бізнесі: залучення кредитних та грантових коштів; співпраця з національними банками та міжнародними фінансовими організаціями. Презентуємо цільові кредитні програми державних банків та міжнародних донорських проектів.
Запрошуємо керівників, технічних директорів, головних інженерів, головних енергетиків промислових підприємств.
Зал "Сієтл" Impact Hub Odessa. Початок реєстрації о 9.30
Вхід вільний.
Реєстрація є обов'язковою. Щоб зареєструватись, телефонуйте 067-902-76-06 або пишить Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи