Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Конференція «Впровадження ресурсоефективного та більш чистого виробництва в Україні»

RECP wheel

14 грудня 2016 року відбудеться конференція «Впровадження ресурсоефективного та більш чистого виробництва в Україні». Захід організовується Центром ресурсоефективного та чистого виробництва в Україні в рамках проекту Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) «Сприяння впровадженню та адаптації РЕЧВ шляхом створення і роботи Центру більш чистого виробництва в Україні» та Демонстраційного компоненту «Ресурсоефективне та чисте виробництво» регіональної програми «Екологізація економіки в країнах Східного партнерства Європейського Союзу» (EaP GREEN), яка фінансується ЄС.

Місце проведення конференції: м. Київ, вул. Госпітальна, 4, Прем`єр готель «Русь», конференц-зал «А»

Час проведення: 10:00 – 17:30.

Початок реєстрації о 9:30.

Метою проведення конференції є:

  • інформування представників влади, підприємств і громадськості про можливості та переваги ресурсоефективного та чистого виробництва (РЕЧВ) на національному та регіональному рівнях;
  • поширення результатів проведення РЕЧВ проектів в Україні;
  • обговорення поточного стану економіки та подальших кроків у напрямку сталого споживання та виробництва промислових підприємств в Україні;
  • пошук можливостей донорської підтримки та технічної допомоги в напрямку екології та «зеленої» промисловості для реалізації наступних програм РЕЧВ в Україні.

До участі у конференції запрошуються представники Європейського Союзу в Україні, ЮНІДО, Міністерств екології та природних ресурсів і економічного розвитку і торгівлі України, міжнародних урядових та не урядових організацій, фінансових інституцій, місцевих органів влади,  бізнес асоціацій, підприємств, громадських організацій та інших зацікавлених сторін.

За детальною інформацією та з питань реєстрації можна звертатися телефоном
(044) 227-83-78, або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи