Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Запрошення ... до енергозбереження

DSC05078 1Наразі в світі працюють близько 70 організацій, аналогічних Центру РЕЧВ, який з'явився в Україні 4 роки тому. Проект ЮНІДО успішно реалізується в Київській, Вінницькій, Запорізькій, Одеській і Львівській областях. А в цьому році до проекту приєдналися 7 компаній Харківської області. Центр тепер допомагатиме і харківським компаніям, що бажають зробити виробництво більш екологічним і економним. Про те, як організована ця робота, розповів директор Центру РЕЧВ Ігор Шилович:

- Проект, як правило, складається з двох етапів. На першому етапі проводиться попереднє обстеження роботи підприємства: скільки ресурсів витрачається на одиницю продукції, що випускається, які є відходи, як використовуються виробничі площі і т.д. Всю роботу на цьому етапі ми проводимо для компанії безкоштовно і разом показуємо «вузькі місця», де відбуваються втрати, яких можна уникнути або ж істотно зменшити.

Другий етап уже передбачає повну оцінку всіх енергетичних і матеріальних витрат. На цьому етапі ми можемо дати свої пропозиції щодо частини досягнення економії або ж провести детальнішу оцінку якоїсь окремої операції або обладнання - за бажанням компанії. У такому випадку укладається договір про розробку технічних рішень, спрямованих на вирішення конкретної проблеми. В основному намагаємося приділяти увагу найпростішим рішенням, які доступні і швидко реалізуються. Ми виконуємо експериментальні дослідження, розрахунки, комп'ютерне моделювання (до і після модернізації), складання балансів і розробку, власне, технічних рішень. Для цього ми володіємо повним парком різних вимірювальних приладів, за допомогою яких ми можемо виконати комплексне технічне обстеження.

Детальніше тут: http://timeua.info/post/kharkov/priglashenie-k-energosberezheniyu-06119.html


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи