Каталог Скачать ГДЗ по математике ГДЗ по геометрии
Скачать ГДЗ готовые домашние
Кращі підприємства
Кращі технології
Кращі спеціалісти

Круглий стіл «Від ресурсоефективного та чистого виробництва - в напрямку економіки замкненого циклу в Україні»

17.06.22-Round-Table-min1Запрошуємо прийняти участь у круглому столі на тему «Від ресурсоефективного та чистого виробництва - в напрямку економіки замкненого циклу в Україні», що пройде 22 червня 2017 в рамках демонстраційного проекту Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) «Ресурсоефективне і чисте виробництво» (РЕЧВ) як компоненту програми «Екологізація економіки в країнах Східного партнерства ЄС» (EaPGREEN), що фінансується ЄС.

Захід присвячений обговоренню принципів і досвіду впровадження ресурсоефективного та чистого виробництва й економіки замкненого циклу, пріоритетів державної політики в напрямку виконання цілей сталого розвитку та впровадженні ресурсоефективних моделей виробництва.

Цільовою аудиторією круглого столу є представники Представництва ЄС в Україні, ЮНІДО, Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, Міністерства екології та природних ресурсів України, інших державних структур, фінансових інституцій, бізнесу, громадських організацій та інші зацікавлені сторони.

Місце проведення: м. Київ, пл. Перемоги, 1, готель «Либідь», конференц-зал «Галицький».

Час: 12:00-16:00.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном +380 66 720-91-80 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Контактна особа: Катерина Романова, експерт з інформаційного поширення РЕЧВ в Україні.

Проект програми українською


Extension Joomla
Email:
Тема:
Текст:
Антиспам: Як називається "Червона планета"?
Форма обратной связи